Hollywood Brasov

///Hollywood Brasov

Gisteren een rustdag..

Heerlijk! Vanmorgen lekker uit kunnen slapen, gevolgd door een heerlijk ontbijt. Om half 11 zijn we vertrokken richting Brasov om daar de rest van de dag door te brengen. Rond half twaalf zijn we aangekomen in Brasov. Iedereen splitste zich in groepen uiteen. De een ging winkelen en de andere een lekker terrasje pakken. Nadat we allemaal hadden gegeten en wat gedronken gingen we weer allemaal uiteen.

Met een groot deel van de groep zijn we eerst naar de kerk gegaan. En wie denk je dat we daar tegenkomen… jawel Japanners. Ongelofelijk in alle uithoeken van de wereld kom je ze op dezelfde manier bepakt tegen. Met de camera in de aanslag traden ze naar binnen. Maar helaas verboden te fotograferen. Nadat we de kerk hadden bezocht, zijn we met een klein groepje naar boven de berg op gegaan. De groep bestond uit Jasper, Kasper, Sjors en Daan. Eerst er naartoe lopen vervolgens een kaartje kopen, waar we als echte hollanders nog korting op probeerden te krijgen. En vervolgens in  de lift naar boven. Gelukkig zijn we maar met 6 man totaal in de lift want het was bloedheet. Boven aangekomen vervolgden we onze weg lopend. Als wederom echte Hollanders namen we niet de normale weg, nee we kiezen onze zelfgebaande wegen omhoog. Daar gingen we op weg naar Hollywood. Boven aangekomen waanden we ons even in Hollywood. Met gigantische letters staat daar in de bergen Brasov. Het is een echte kopie van de beroemde Hollywood letters. Als alweer echte Hollanders zijn we even van de weg afgeweken om de letters van dichtbij te zien. Toen we terug wilden gaan bleek dat we nog verder omhoog konden. Dus wederom op weg. Helemaal boven aangekomen werden er een aantal vrolijke foto’s gemaakt en we gingen weer terug. Beneden aangekomen was het tijd om te gaan eten. We hadden onderweg een leuk tentje gezien dus, we hebben de groep verzameld om te gaan eten. Na de hoofdmaaltijd was het nog tijd voor een toetje. Ineens kregen we te horen dat Sjors jarig is. En wat doe je dan… juist een verjaardagstoetje met kaarsjes. Na het zingen werd het kaarsje uitgeblazen en de stemming zat er weer goed in. Na het afsluiten van de maaltijd konden we weer op weg naar Baraolt.

 

Vandaag weer een nieuwe dag….

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.