Zondag 14 juli

///Zondag 14 juli

Onze dag startte vandaag om half 10 met een voedzaam ontbijt.
Daarna zijn we naar de plaatselijke reformatorische kerk geweest.
Dat was naast onze accomodatie, dus reizen was geen probleem.

In de dienst zouden wij een lied opdragen aan de gemeente, dit werd echter vergeten en zodoende had Rachel haar gitaar voor Jan met de korte achternaam meegenomen.

Afijn, er zijn ergere dingen. Neem bijvoorbeeld de tientallen zwerfhonden in de omgeving,

het lijkt wel een plaag. Ze zijn niet gevaarlijk, maar vanwege alle ziektes die ze mee dragen kunnen we ze het best maar vermijden.

’s Middags stond er een heerlijke maaltijd voor ons klaar.

Dat is trouwens geen zeldzaamheid, want de dames kunnen uitstekend koken, en geen moeite is te veel. Ze zorgen goed voor ons.

Daarna hebben we de Baptisten-gemeente bezocht. Dit was echter heel andere koek vergeleken bij de ochtenddienst. Waar we vamorgen alleen de dominee hebben gehoord, was er in de middagdienst alle tijd voor eigen initiatief en bijdragen. Zo droeg een oudere man een mooi lied aan ons op, en las  een andere mevrouw op haar beurt een mooi stuk voor, al konden wij daar niet veel van maken, maar het was een mooi gebaar. Bij deze gemeente hebben wij wel ons lied mogen zingen. Achteraf werd ons gevraagd of we de volgende zondag niet meer liederen willen zingen, dit doen we natuurlijk met veel plezier.

Na ons avondeten, hebben wij de plannen voor de komende week besproken, en houden we zoals alle andere aankomende avonden een half uurtje stille tijd.

 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.