Heenreis kwartiermakers

///Heenreis kwartiermakers

Na 2 dagen, 28 uur reistijd en 2100 km zijn we veilig en wel aangekomen in Roemenië.

Zondag op maandag nacht zijn we om half één vertrokken vanuit Goes. Na een reistijd van bijna 18 uur kwamen we aan bij onze overnachtingsplaats in Berettyóújfalu vlak voor de grens van Hongarije met Roemenië. Na een goede nachtrust konden we onze reis vervolgen naar de eindbestemming. De reis in Roemenië verliep gelukkig ook voorspoedig, op een aantal langzame Roemenen, het slechte wegdek, en de vele vrachtwagens op de route na dan. Na ongeveer twee uur kwamen we aan bij onze tussenstop in Körösvö. Waar wij de dominee, die bij ons in Goes geweest is, hebben bezocht. We hebben gezien dat alle spullen die vanuit Nederland, daarnaartoe zijn gegaan een goede bestemming hebben gekregen.  Na ongeveer een uur, waarin we ook nog een heerlijke maaltijd hebben gehad, zijn we verder gegaan op weg naar Baraolt. Uiteindelijk nadat we een heel slecht bruggetje hebben overgestoken en om de vele gaten in de weg heen zijn geslingerd, bereikten we onze eindbestemming Baraolt, rond 18:00 uur. Morgen volgt weer een nieuwe dag… 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.