13-03-2013 Inschrijven kan nog steeds

//13-03-2013 Inschrijven kan nog steeds

Nog voldoende plaatsen beschikbaar

Inschrijven voor deelneme aan de diaconale jongerenreis is nu nog aantrekkelijker geworden. Stichting Vision Baraolt heeft zich garant gesteld voor de financiële tegenvallers en daarbij kunnen de kosten per deelnemer worden verlaagd naar 350 euro per persoon. Mocht je eerder aanhikken tegen de kosten voor de reis dan hopen we dat dit bezwaar hiermee is weggenomen.
De reis biedt een gevarieerd aanbod in werk op diverse plaatsen. Echte klussers kunnen zich uitleven op een mooie klus. De sociale activiteiten richten zich op een paar kwetsbare groepen zoals weeskinderen en gehandicapten. Omdat we in de voorbereiding bezig gaan met het opzetten van een programma kun je je eigen creativiteit hier volop in kwijt.
We hopen op een mooie groep reizigers. Via Facebook is er een groep aangemaakt waarin de deelnemers met elkaar plannen kunnen maken. Binnenkort willen we gaan starten met acties.
Wacht niet langer met opgeven maar zorg dat je erbij komt. Dit wordt een mooie reis met een bijzondere bestemming. Doen!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.