Vrijdagavond 8 februari 2013 Introductie nieuwe jongerenreis

//Vrijdagavond 8 februari 2013 Introductie nieuwe jongerenreis

Introductieavond reis 2013 op 8 februari 2013

In juli 2013 zal er weer een diaconale jongerenreis worden georganiseerd. De bestemming is dit jaar Roemenië.
In het plaatsje Baraolt in centraal Roemenie (Transsylvanië) gaan we een project draaien onder weeskinderen en jonge meervoudig gehandicapten. Ook zal er geklust worden in het plaatselijke ziekenhuis. Natuurlijk is er ook tijd om iets van de omgeving te zien, een stad te bezoeken of iets dergelijks. Als je wilt kun je meepraten en mee-denken. Samen met de werkgroep kunnen we een mooi programma samenstellen.

Op vrijdag 8 februari 2013 zal de aftrap worden gegeven in het jeugdhonk van de Maranathakerk, Bergweg 43a te Goes. Inloop vanaf 19:30 uur. We beginnen met het programma om 20:00 uur. De stichting Vision Baraolt zal een presentatie geven over het land en de omgeving van Baraolt.
Ook gaan we een start maken met de voorbereidingen van het programma dat we deze zomer willen uitvoeren.

Alle info, wanneer, hoe lang, de kosten, enz.enz zullen op de introductie avond worden. Verder gaan we aan de slag met actiegroepen die sponsoracties gaan organiseren. Behalve geld ophalen leer je zo ook je mede-reizigers kennen. Groepsvorming vinden we belangrijk en daar zal ook dit jaar weer tijd voor worden ingeruimd.

Check ook onze Facebook-pagina voor de laatste mededelingen.
Ben je deze zomer tussen de 16 en 22 jaar oud en kun je wel een uitdaging gebruiken, kom dan op vrijdag 8 februari langs in het jeugdhonk en laat je bijpraten. Neem gerust vrienden en vriendinnen mee.

(Voor uitgebreide toeristische informatie kunt je terecht op http://www.paspoortroemenie.nl/)

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.