Presentatie in de Maranathakerk

//Presentatie in de Maranathakerk

zondagmiddag 7 oktober 2012, Magduska verteld haar verhaal

Zondagmiddag in de Maranathakerk in Goes kreeg Magduska de gelegenheid om iets te vertellen over haar werk onder de zigeunergemeenschap in Mezöváry. Het was een persoonlijk verhaal waarin zij vertelde dat zij als baby, te vroeg geboren, gezoogd is door een zigeunervrouw. Ook later, toen zij erg ziek was, heeft zij op een bijzondere wijze hulp ontvangen van een zigeunervrouw.

 

Haar inspiratie voor het werk ontleend zij aan een bijbeltekst en wel Mattheus 28:18 en 19. Magduska bedankte de ouders van de jongeren die deze zomer haar geholpen hebben bij het opknappen van de nieuwe school. Ze vertelde dat ze ook zorgen had gehad of alles wel goed zou gaan. Ze hoopt dat de jongeren er ook voor zichzelf winst uit hebben kunnen halen. Als je liefde zaait kun je nog meer liefde oogsten. Hierna is de film van Chai vertoond. Een linkje vind je ergens op de website. Na de dienst zijn Magduska en Jutka samen met de hele reizigersgroep naar het gebouw van de soos Solid-Ground gegaan om daar te eten en bij te kletsen.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.