Teambuilding

//Teambuilding

29 juni 2012 – Een goede groep wordt je niet zomaar, daar moet je voor werken.

In de soos aan het geldeloozepad beleefden we vanavond de try-out van de teambuildingsavond ter voorbereiding op de reis die volgende week vrijdag van start gaat. Onder de deskundige leiding van Christa en Louisa hebben we gewerkt aan kennismaking, loyaliteit en veiligheid binnen de groep.
Kennismaken begint vaak met oogcontact. staande in een kring hebben we hiermee gewerkt. 
Binnen de groep heeft iedereen een eigen rol. We hebben gekeken wat de verschillende rollen zijn en hoe we daarin ook rekening kunnen houden met de ander en onze eigen inbreng in de groeidynamiek. 
Hoeveel velletjes wc-papier denk je nodig te hebben tijdens de twee weken in Oekraïne. Bij het kennismakingsronde moesten zoveel bijzonderheden worden verteld als het aantal velletjes dat je gereserveerd hebt. Mensen die denken een hele toiletrol nodig te hebben waren lang aan het woord. Na de uitgebreide kennismaking was er pauze. 
Daarna deze we een Zingende cirkel romdom het thema liefde. Zangtalenten en improvisatie wisselden elkaar af. Het was de bedoeling dat niemand af ging maar juist met steun uit de groep kon doorgaan. Tenslotte was er een blindemannetjes-spel. Kun je je medereiziger blind vertrouwen. Met een theedoek voor je ogen geknoopt moet je wel.

De avond werd besloten met gezellig samenzijn, een drankje en een hapje. De try-out is geslaagd. We hopen dat deze aanzet ook positief zal doorwerken tijdens de reis.

Met een welgemeend afscheid “tot vrijdag” gingen we uit elkaar. 
Het aftellen is nu echt begonnen. 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.