tweede autowasstraat druk bezocht

//tweede autowasstraat druk bezocht

Klasse gewassen, de kas goed gespekt

12 mei 2012   De tweede autowasstraat dit seizoen was erg druk bezocht. Of het nu kwam door het mooie weer en door een goede pr, wij weten het niet. Voor 10 uur waren de eerste auto’s al present en dat ging door na ‘sluitingstijd’. De wachttijden liepen op maar dat was niet erg want de wachtenden konden genieten van koffie en soep (met dank aan de koster!). Deze wasstraat bracht na aftrek van de kosten 525 euro op. Samen met de vorige autowasstraat staat de teller op 760 euro. Zonder iemand tekort te willen doen zetten we een pluim op de hoed van Kasper, de wasstraatbaas. Twee mooie dagen met een flinke opbrengst. Alle autobezitters en -wassers en andere helpers bedankt.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.