kleding, schoolspullen en fietsen

//kleding, schoolspullen en fietsen

Ferenc mailt dat de zending hulpgoederen binnen zijn

26-04-2012 De foto’s laten zien dat de dozen veilig en heel zijn aangekomen. Ook de fietsen die we op transport hebben gezet zijn veilig aangekomen. Het transport was al in februari vertrokken en gelost in de Douaneloods in Berehove. Het duurt daarna nog geruime tijd voordat de spullen mogen worden opgehaald. Waarom dat is begrijpen wij niet maar we moeten er wel rekening mee houden. Soms duurt het zelfs wel 15 weken.

De kledingdozen bevatten ook veel kinderschoenen. Dat is een schaars artikel voor de meeste zigeuners. Deze zomer kunnen we wat vaker de auto laten staan en gaan fietsen door Nagybereg. Het wachten is nu nog op bericht dat de twee kachels en het tuingereedschap ook binnen is. Verder wachten we nog op een zending dozen die we verzonden via Dorcas. Het blijft een beetje onzeker.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.