Sponsorloop bs. ‘De Wingerd’

//Sponsorloop bs. ‘De Wingerd’

Rennen voor het goede doel

Op maandag 7 mei wordt er op de basisschool ‘De Wingerd’ in Goes een sponsorloop gehouden. De kinderen kunnen zich voor ieder rondje laten sponsoren. Het wordt een sportief evenment dat heel goed past bij ons project: kinderen en sporten maar dan in Oekraïne. We hopen dat het weer een beetje zal meewerken, dan wordt het vast een leuke dag. Het zal ook een leuke dag worden voor de kinderen uit het Roma-kamp in Nagybereg. Zij kunnen nu ook naar school in het nieuwe Multifunctionele gebouw. Het geld van de sponsorloop is nodig voor de schriften, de pennen en de potloden, de boeken en alle andere dingen die nodig zijn op school. Deze zomer gaan we het geld daar zelf naartoe brengen. 
Ook zijn we nog op zoek naar schoolspulletjes voor de schoenendoosactie. Heeft u thuis nog geschikte spullen voor in de schoenendoos? Laat het ons weten. We willen 100 schoenendozen vullen dus er is heel wat materiaal nodig!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.