Koninginnedag plannen

//Koninginnedag plannen

Koninginnedag wordt een ‘knaller’

Bij de oostwal staat op 30 april een smultent waar u kunt genieten van een enorme suikerspin, een lekker broodje hamburger, een broodje frikandel of een tornado-potato. Vooral met deze heerlijke snack willen we de feestvierende Goessenaren verassen. Een lekker gekruide snack voor de grotere trek. Het wordt een flinke happening, alle reizigers worden ingezet.
Ook hebben we een originele aarbeienkraam waar verse Hollandse aarbeien te koop worden aangeboden. Verder staat de KreaKlup op de markt met haar eigengemaakte produkten. Alles bij elkaar hopen we op een mooie dag met veel zon en veel kooplustige Goessenaren. Komt u ook even kijken?

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.