inzameling kinderschoentjes en kinderkleding

//inzameling kinderschoentjes en kinderkleding

De zolder van Wim loopt weer lekker vol

Mevrouw Margreet en mevrouw Antoinette zijn regelmatige bezoekers van de ruilwinkel in Goes en zorgen voor een gestage aanvoer van goede en gebruikte kinderschoenen. Van Jan kregen we weer flink wat zakken gebruikte kinderkleding. De achterbak van de Ford puilde uit!
Inmiddels ligt er weer een flinke voorraad op de kledingsorteerzolder van Wim Folmer. Nog even doorsparen en er kan weer een ploegje sorteerders aan de slag om alles uit te zoeken en te verpakken voor verzending.
Op deze manier kunnen we de kinderen van het zigeunerkamp in Nagybereg voor de winter allemaal een paar stevige schoenen geven. In de zomer op slippertjes lopen is wel leuk, maar met regen en kou willen ook zij graag de voetjes droog houden.
Speciaal bedanken we de vrijwilligers van de ruilwinkel in Goes voor hun punten. Zonder jullie punten hadden wij geen schoentjes weg te geven.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.