collecte in de dorpen rond Goes

//collecte in de dorpen rond Goes

20-04-2012  Kilo’s kleingeld tellen na de huis-aan-huis collecte in de dorpen

De tafel bij Klaas thuis licht vol met euro’s, twee-euro’s, 50, 20 en 10-eurocentjes, kopermuntjes en hier en daar wat papiergeld. Alle groene collectebussen zijn weer terug van hun eerste reis. De opbrengst? Meer dan 1100 euro! Niemand had dit bedrag van tevoren voorspeld. We zijn er wel een beetje trots op dat we zoveel geld bij elkaar konden brengen. De collecte was mogelijk dank zij hulp van lieve mensen, klein en groot. Speciale dank (mag best een keer worden gezegd) voor voor Rosalie. Zij liep met haar moeder de hele Hoogewei. Ze had maar liefst meer dan 90 euro in haar bus. Samen hebben we het nageteld en dat is best moeilijk als je in groep 3 zit.

Na de koninginnedag gaan we een aantal wijken in Goes doen. We hebben geleerd wat er fout kan gaan. De politie kwam er zelfs aan te pas. Sorry André, volgende keer krijg je een legitimatiebewijs mee.
We hopen dat de volgende ronde weer zo’n succes zal worden. Houdt deze website maar in de gaten.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.