23 februari 2012

//23 februari 2012

Schoolspullen, kleding, kachels, harken, fietsen

Op maandag zijn door het busje van Oost Europa Zending 85 dozen met gebruikte kleding en schoenen opgehaald in Goes. Een groot deel van de dozen bevat vooral kinderkleding en kinderschoenen. Op de zolder van Wim Folmer kon de kleding worden gesorteerd door een groepje vrijwilligers.
Veel van de kinderschoentjes komen uit de Ruilwinkel in Goes waar Antoinette regelmatig de voorraad kinderschoenen weghaalt. Verder was er ook nieuwe kleding die we konder versturen. Deze kleding is teruggebracht naar de winkel omdat er kleine reparaties aan moesten worden gedaan. Dig heeft haar best gedaan, de kleding was weer helemaal nieuw.

Van een aardige mevrouw ergens uit het land kregen we, na een oproepje van club 2 in de Visie, maar liefst 13 dozen met schoolspullen. Rianca zorgde ervoor dat alles mooi verpakt mee kon. Deze dozen gaan nu op mee op transport. In de zomer zullen we ervoor zorgen dat de schoolspullen eerlijk worden verdeeld over de school in Mezövári en Nagybereg.

Tenslotte hadden we nog wat bijzondere zaken zoals een bos schoffels en harken en bezems van Heleen. Verder kregen we 2 prima gebruikte kachels en 5 fietsen om te versturen. Jan Willem heeft de fietsen eerst spik-en-span opgeknapt. Deze zomer zullen we Nagybereg per fiets verkennen.

Iedereen die meegewerkt heeft aan het bij-elkaar brengen van deze hulpgoederen wordt hartelijk bedankt.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.