Inschrijven reis 2015 – volgeboekt binnen 24 uur –

//Inschrijven reis 2015 – volgeboekt binnen 24 uur –

Spend your Summer in Lónya

De Diaconale Jongerenreis 2015 start op vrijdag 17 juli 2015 omstreeks 19:30 uur. We zijn naar verwachting weer terug op zaterdag 1 augustus 2015.

De bestemming dit jaar is het stadje Lónya in Oost-Hongarije. Mogelijk brengen we ook een dag een bezoek aan west-Oekraïne.

De reiskosten bedragen 365 euro per persoon.

De inschrijving voor deze reis is gestart op 25 januari 2015 om 21:00 uur en binnen 24 uur is de reis volgeboekt. Vorig jaar deden we hier drie weken over. We zijn als werkgroep letterlijk overvallen door het aantal aanmeldingen. We hebben de website vanavond even uit de lucht gehaald en het online inschrijfformulier geblokkeerd. Als we dit niet hadden gedaan was de reis ruimschoots overgeboekt en dat zou pas echt vervelend zijn omdat je dan mensen moet gaan afzeggen. Als je nét te laat was, stuur dan direct een mail aan de werkgroep. Op dit moment gaan we met de werkgroep eerst even kijken wat we kunnen doen om zo veel mogelijk mensen mee te laten gaan.

Als je vragen hebt kun je mailen naar François, Klaas of Henk of naar info@diaconalejongerenreis.nl.
Volg ook onze facebookpagina want daar vind je de laatste nieuwtjes. Voor deelnemers en begeleiders is er een speciale groep aangemaakt. Daar kunnen deelnemers en begeleiders dagelijks nieuwtjes uitwisselen.

Wil je meer weten over de reisbestemming of het project 2015, kijk dan even verder op deze website.

Downloaden:

reisafspraken 2015

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.