24 januari 2012

//24 januari 2012

Kleding sorteren voor Oekraïne, altijd gezellig!

Maandagmorgen begint de week goed. Op de zolderetage boven het kantoor van de Verzekershop staan nog flink wat zakken met kleding te wachten om te worden gesorteerd en vele handen maken licht werk. Het loopt als een trein. Om ongeveer half één staan er ruim 40 dozen met kleding en schoenen klaar om te worden dicht geplakt.

Half februari zullen deze dozen worden verzonden via de stichting OEZ in Krimpen aan de Lek naar het depot in Beregcszasz (West-Oekraïne). Daar zal Ferenc Homoki de dozen ophalen en de kleding distribueren onder de Roma-gemeenschap in Nagybereg. Gelukkig hadden we, mede dankzij de ruilwinkel in Goes, flink wat kinderschoentjes die we kunnen meesturen. Het is jammer dat we niet genoeg schoenen kunnen versturen, het blijft een schaars artikel dat hard nodig is. Één van de kledingsorteerders wist niet dat we punten nodig hebben, zij had er genoeg. Zo komt van het een ook weer het ander. Alle sorteerders hartelijk dank. Zodra de foto’s beschikbaar zijn komt er ook wel een op de website.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.