22 januari 2012

//22 januari 2012

Informatieavond reis 2012

Ruim 20 belangstellenden waren aanwezig bij de presentatie van de plannen voor de diaconale reis 2012. Na een broodje met soep vertelden Niels en Arthur het verhaal met daarbij foto’s van eerdere reizen.
Na de presentatie kon er worden doorgepraat over de reisbestemming, het project, de cultuurverschillen en andere zaken. Nieuwkomers konden aan de veteranen vragen stellen en natuurlijk brachten zij ook weer nieuwe ideeën mee.
Het enthousiasme voor de reis is groot. Als er genoeg chauffeurs zijn kunnen er makkelijk drie minibussen vertrekken. Dat is gelijk ook wel een zorgpunt: Voldoende chauffeurs!
We hopen natuurlijk dat iedereen die mee wil ook een plekje kan krijgen.
Als duidelijk is hoeveel bussen er kunnen rijden willen we met de inschijving starten. Hou vooral facebook in de gaten want daar wordt het laatste nieuws opgezet. Ook de website zal  zo actueel mogelijk worden gehouden.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.