dinsdag

Op maandag kunnen wij dan eindelijk los. Werken, dat was waarvoor wij gekomen waren! Een deel van de groep gaat in een temperatuur van ca. 35 to 40⁰ een sleuf voor het hek graven. 
Liters zweet dropen op de droge en harde bodem van de heuvel. Een ander deel gaat in de vorig jaar aangelegde speeltuin met onderhoudswerkzaamheden aan de slag. Na één dag klussen kunnen de toestellen er weer een jaartje tegen. De rest van de groep gaat  naar de school in het  ‘burger’-dorp om daar met de zigeunerkinderen te spelen. In het begin leek het of er bijna niemand zou komen. Maar plotseling kwamen er horden kinderen aangerend. Wat waren ze enthousiast. Klapspelletjes met de meiden, voetballen, volleyballen met de jongetjes, geweldig allemaal. Monika las een verhaal uit de Hongaarse kinderbijbel voor. 
Het verhaal van de schepping. Kinderen mochten er plaatjes bij zoeken. Het was erg geslaagd, en de kinderen kunnen haast niet wachten om morgen weer te komen.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.