November 2011

//November 2011

CGK-Middelburg gaat zich het komende seizoen inzetten voor Mezovari. Dit is een project van Gipsy Mission dat zich richt op het geven van onderwijs aan kansarme zigeunerkinderen. Er zal ook een diaconale jongerenreis vanuit Middelburg worden georganiseerd naar Mezovari om daar te werken. We wensen hen veel succes en plezier en we hopen natuurlijk op de hoogte te worden gehouden!

-De examencommissie van het Calvijn College in Goes kiest ieder jaar een goed doel uit dat ze gaat steunen met acties. Ook dit jaar zal dat worden gedaan. Het project van Gipsy Mission is aangemeld door één examenkandidaat die mee was dit jaar. Wij hopen natuurlijk dat het onderwijsproject in Mezovari van de stichting Gipsy Mission zal worden uitgekozen. Afwachten!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.