30 oktober 2011

//30 oktober 2011

Op 30 oktober 2011 hebben Freek en Wouter, twee bestuursleden van de stichting Gipsy Mission in Middelburg voorlichting gegeven over het werk van Gipsy Mission. Het was muisstil in het zaaltje achter de gasthuiskerk toen Freek het verhaal vertelde over de uitzichtloze toekomst van Sandor, het zigeunerjongetje. 
We hopen dat de groep Middelburgse jongeren ook een diaconale jongerenreis gaat organiseren. Er was deze avond heel veel enthousiasme in de groep. De stichting Gipsy Mission komt nog 10.000 euro te kort voor een groter schoolgebouw in Mezovari. Het pand dat daar moet worden aangekocht moet nog afgebouwd worden. Een enorme uitdaging voor de gemeente van Middelburg om hiervoor geld in te zamelen. Wie weet gaan ze ermee aan de slag. Wordt vervolgt!

 

Op 21 november as. zal er door de werkgroep Goes een vergadering worden gehouden met vertegenwoordigers van het comité Baraolt uit Goes om te zien of er in 2012 mogelijkheden zijn voor samenwerking. 

De werkgroep uit Goes heeft in oktober voorlichting gegeven aan een enthousiaste groep jeugdleiders uit Middelburg omdat ze daar ook aan de slag willen met organiseren van een diaconale jongerenreis. 

De werkgroep Goes is bezig met het onderzoeken wat een goede bestemming is voor de reis in 2012. De werkgroep is verder bezig met het verwerken van de gehouden enquête onder de deelnemers van de reis 2011.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.