3 december 2011

//3 december 2011

Wat een leuke kraampjes op de kadomarkt Markt van Hoop in de grote kerk van Goes. Monika en Henny en Stefan verkochten kerstkransen, kerststukjes, kaarsen, tassen en andere mooie kadootjes. De opbrengst is voor het goede doel. De opbrengst was 75 euro en heel veel positieve reacties. Er zijn nog veel spulletjes over en die worden op verschillende bijbelkringen alsnog aan de man gebracht. Het bedrag van 75 euro zal nog wel wat hoger uitvallen. Zodra de totale opbrengst bekend is zetten we het op de site! 
Alle gulle gevers bedankt.

 

Op oudejaarsdag staat er een ‘oud-Hollandse’ oliebollenkraam bij de Maranathakerk in Goes. Daar worden verse oliebollen gebakken. U kunt de oliebollen nu al bestellen via jongerenreis@live.nl
Dit jaar dus niet zelf bakken maar vier oudejaarsavond met extra ‘warme’ oliebollen. De opbrengst is voor het project van de Diaconale Jongerenreis 2012.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.