28 november 2011

//28 november 2011

Zaterdag 3 december 2011 is het weer zo ver.  Een nieuwe editie van de Markt van Hoop. Wederom wordt deze in de Grote of Maria Magdalena kerk te Goes gehouden. 

Dit jaar heeft de Diaconale Jongerenreis ook een kraampje op de markt. Te midden van vele andere goede doelen, staan we met een tafel met leuke spulletjes zoals kaarten, kerststukjes en kransen en andere kleine kadoortjes. We hopen dat u 3 december een kijkje bij onze stand komt nemen. De toegang tot de markt van hoop is gratis.

 

De Christelijke Jeugdsoos Solid-Ground organiseert ook dit jaar weer een spetterend kerstgala. Op vrijdagavond 16 december 2011 is er een gala voor de jonge jongeren. Op zaterdag 17 december 2011 is het het grote kerstgala voor de 16-plussers.

Dit jaar is de Diaconale Jongerenreis betrokken bij het kerstgala. De entree-inkomsten gaan dit jaar naar het project dat door de diaconale jongerenreis wordt ondersteund met acties en inzamelingsactiviteiten. We zijn natuurlijk enorm blij dat de jeugdsoos Solid-Ground ons wil steunen.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.