17 december 2011

//17 december 2011
kerstgala

Geweldige financiële impuls voor onderwijsproject dankzij kerstgala Solid-Ground

Vanavond was er weer het jaarlijkse Kerstgala in de Christelijke jeugdsoos Solid-Ground. Dit jaar voor de diaconale jongerenreis extra bijzonder want de opbrengst van het entreegeld gaat naar het project dat wij steunen, namenlijk het onderwijsproject van stichting Gipsy Mission in Nagybereg. Omstreeks kwart over elf maakte Lydia de Putter het bedrag bekend dat alle gasten aan het kerstgala 2011 hebben opgebracht.

Een cheque met daarop een bedrag van duizend euro!!! is overhandigd aan Rachel en Wouter. Dit betekend een enorme boost voor het resultaat van alle acties tot nu toe. Het jaar 2012 moet nog beginnen maar de teller staat nu al op 1.000 euro. De opbrengst is bestemd voor het onderwijsproject in Nagybereg.

kerstgala Alle jongeren in de soos, super bedankt hiervoor. 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.