Disclaimer

Diaconalejongerenreis heeft haar uiterste zorgvuldigheid betracht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.

Diaconalejongerenreis aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Het auteursrecht op deze website berust bij Diaconalejongerenreis of bij derden welke met toestemming (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Diaconalejongerenreis . Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Diaconalejongerenreis.

Neem voor verdere informatie contact op met de webmaster.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.