Sponsoring

100% van het sponsorgeld gaat naar het goede doel, gegarandeerd!!!

Onze deelnemers en de leiding betalen zelf de reis- en verblijfkosten. Al het geld wat beschikbaar is voor de diaconalejongerenreis komt ten bate van de projecten. 

Allereerst proberen de deelnemers zelf te zorgen voor inkomsten. Door bijv. het bakken van pannenkoeken, Langos, verkoop van aardbeien, wafels met slagroom op Koningsdag en de rommelroute proberen we zoveel mogelijk geld te verdienen voor het project. Ook worden er oliebollen gebakken in de winterperiode, wordt er een benefietdag georganiseerd waar men kan genieten van een heerlijke maaltijd en een ludieke veiling. Ook worden er in enkele zaterdagen ingelast om geld te verdienen met het wassen van auto’s. Onze deelnemers en de leiding is dus actief bezig met het verwerven van geld voor het opknappen van de woningen. 

Uiteraard kunnen wij daarnaast uw (financiële) hulp heel goed gebruiken. Uw steun is geen druppel op een gloeiende plaat, maar kan voor mensen een wezenlijk verschil maken en de omkeer betekenen in het leven van mensen. Met uw hulp kan het een begin zijn van iets heel moois. Niet alleen een woning wordt opgeknapt, maar er wordt hoop gegeven. Hoop doet leven en zorgt voor verandering. Het zet aan tot het ondernemen van eigen initiatieven. 

Hoe u kunt sponsoren:
Financieel: uw financiele hulp wordt ZEER gewaardeerd. 
In natura: heeft u bijv. een eigen bedrijf en produceert of verkoopt u interessante artikelen? U mag deze uiteraard ook in natura verstrekken. Vaak wordt er naast het personenvervoer ook een truck geregeld met allerlei nuttige producten en artikelen.  

Wat krijgt u hiervoor terug? 
– Wij plaatsen een logo van uw bedrijf op onze website.
– Wij vermelden uw sponsoring bijv. via facebook, twitter, etc
– Denk aan de glimlach van de kinderen en volwassenen in Hongarije
– Met uw hulp wordt de wereld een klein stukje beter. 

Dit soort hulp is onmisbaar geworden. Spreekt ons project u aan en wilt u ons ondersteunen?

Uw bijdrage kunt u overmaken op:

IBAN  NL21 RABO 0161 880 649
ten name van penningmeester jongerenreizen

 

Of u stuurt een email naar info@diaconalejongerenreis.nl  en dan nemen wij contact met u op.

 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter!

Uw emailadres zal niet gepubliceerd worden.