Deelnemers

/Deelnemers

Deelnemers DJR 2016

Hieronder vindt u een kort stukje van de deelnemers die meegaan op reis naar Nagydobrony in Oekraïne

Hoi allemaal,
Ik ben Tim de Wilde, 18 jaar en studeer luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in Delft. Dit is voor mij de eerste keer dat ik met de DJR meega en ik denk dat het een ontzettend mooie ervaring gaat worden. Het lijkt me erg gaaf om juist eens in een zomervakantie deze armere mensen te helpen. De slechte gebouwen daar op te knappen en de kinderen twee onvergetelijke weken te geven!
Groeten,
Tim
Tim
Ik ben Anne Kuiper
20 jaar oud
Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee op reis.
Het is een ervaring die je nooit vergeet!
Het geeft een heel goed gevoel als je samen met een groep jongeren, mensen kan helpen en de blije gezichten ziet!

Anne

Hoi ik ben François van Gilst,
Ik ben getrouwd met  Else, wij wonen samen met onze zoons Cois (11) en Iwan (5) in ’s heer Abtskerke . Als jeugddiaken ben je betrokken met de jongerenreis en na een paar jaar in de werkgroep wil je zelf mee om te ervaren wat de jongeren daar doen en meemaken.

Francois

Hallo, ik ben Janneke Kruizinga en ik woon in Kapelle.
Ik ben belijdend lid van de GKV Ontmoetingskerk te Goes.Ik studeer HBO Social Work op de Hogeschool Zeeland.Ik ging voor het eerst mee op Diaconale Jongerenreis in 2013, naar het project in Baraolt, Roemenië. Sindsdien ben ik verslaafd aan de Diaconale Jongerenreis!
 Ik ben erg enthousiast om dit jaar naar Oekraïne te gaan! 
Janneke
Hallo, wij zijn Jan Henk en Cora Verburg,
Nog maar een paar weken geleden hebben wij besloten om mee te gaan met de DJR. Dit vanwege een tekort aan leiding die op het laatst is ontstaan. Best spannend om in een laat stadium alles op een rijtje te krijgen. We vinden het mooi om met een groep jongeren kennis te maken met een heel andere cultuur en daar heel concreet te helpen met klussen, kinderwerk en Engelse les. Maar bovenal ook de mensen daar te ontmoeten en samen ons geloof handen en voeten te geven.

Pap en Mam

Wij zijn Jan Willem en Anneke de Groot.
Dit jaar gaan wij voor de eerste keer mee met de DJR. Nadat onze oudste zoons, Chai en André al een aantal jaren mee zijn gegaan en thuiskwamen met prachtige verhalen, wilden wij ook graag mee. Nadat we Stef en Gideon om toestemming hadden gevraagd, hebben we ons aangemeld.
In de voorbereiding hebben we al veel jongeren leren kennen en we hebben er alleen maar meer zin in gekregen.

DSC00448

Ik ben Daniël van der Veen.
Ik ga dit jaar voor de derde keer mee met de Diaconale Jongerenreis. De eerste keer dat ik mee ging moest ik van mijn ouders, en gingen we met onze vriendengroep. De reis was zo ontzettend gaaf en leerzaam voor me, dat ik heb besloten om nog een keer mee te gaan, en dit jaar heb ik weer die keuze gemaakt.
We hopen op een goede reis, en dat we veel kunnen betekenen.
IMG_0332
Ik ben Bas Verburg,
ik ben 2e jaars student ICT op het Hoornbeeck Rotterdam. Ik ga dit jaar voor het 3e jaar mee. De eerste 2 jaar bevielen mij heel erg! Ik vind het heel vet om mijzelf voor anderen in te zetten en daarom ga ik dit jaar weer een keertje mee.
 Ik hoop op een veilige reis en dat we een goede en gezegende werkvakantie mogen hebben!
bas
Ik ben Lise Kuiper en ik ben 17 jaar jong.
Ik ben 2de jaars student verpleegkunde en vind het geweldig om mensen te kunnen helpen. Ik ga voor de tweede keer mee met de diaconale jongerenreis. Ik heb er heel erg veel zin in en vind het fijn om Gods liefde door te geven in Oekraïne.

Lise

Mijn naam is Ruth Kuiper,
Ik ben 18 jaar. Ik zal komend jaar geneeskunde gaan studeren. Ik ga voor de derde keer mee op de Diaconale Jongerenreis, omdat ik het geweldig vind iets voor de mensen daar te kunnen betekenen samen met alle lieve DJR deelnemers.

FB_IMG_1468955577213

Hallo allemaal,
Zoals velen van jullie al weten, is mijn naam Ruben. Tot nu toe ben ik 1 keer mee geweest met de reis. Ik heb er heel erg van genoten en daarom ga ik dit jaar natuurlijk weer mee. Het werken in de huisjes is altijd gezellig, maar toch hou ik ook heel erg van de leuke avonden. Kampvuurtje erbij en lekker praten.
Ik hoop dit jaar weer een gezellige en leuke reis tegemoet te gaan!
 Ruben
Ik ben Hein, 18 jaar.
Ik volg de studie onderwijsassistent op het Hoornbeeck in Goes. Mijn hobby’s zijn chillen met vrienden, bijvoorbeeld een biertje doen en gamen  Ik wil docent Engels worden. Ik heb 1 broer en 3 zussen, die allemaal ouder zijn.

IMG_0060

Hallo, ik ben jonathan jacobse en ben 19 jaar oud.
In me vrijtijd ga ik graag met vrienden chillen of gamen.Ik ga mee om wat terug te geven aan de gemeente en om mensen die het minder goed als ons hebben te helpen
IMG_20160621_190236
Hallo,
Ik ben Frank 17 jaar en ik woon in Goes. Omdat ik mijn HAVO diploma heb gehaald begin ik volgend schooljaar op HR met commerciële economie. Ik ga voor het eerst mee met de DJR en ik vind het heel leuk.

IMG_0203

 Hallo,
Ik ben Valentijn. Ik ben 19 jaar oud. Dit is mijn derde keer DJR. Ik ben een hardwerkende gespierde sterke jongen en deze kenmerken komen goed van pas bij het zware werk wat wij hier gaan verrichten.

IMG_0067

 Hallo,
Ik ben Marit, 20 jaar oud. Ik ben nu voor de vijfde keer mee mer de DJR. Een reis met een grote groep om projecten te kunnen doen vind ik heel leuk. Tijdens de reizen ben ik er achter gekomen dat ik klussen doen echt het leukst vind. Dat hoop ik dit jaar ook weer te gaan doen.

IMG_0224

 Hallo,
Ik ben Gideon. Ik ga met de DJR mee omdat ik het belangrijk vind om mensen te helpen. En ik vind het leuk om een goede band te krijgen met de jongeren. Al mijn broers zijn al meerdere keren meegewerkt. Ik ben nu 16 jaar dus mag ik nu ook mee.

IMG_0229

 Hallo,
Ik ben Ronald. Ik ben 19 jaar. Ik ga voor derde keer mee met de jongerenreis. Ik ben twee keer meegeweest. naar Hongarije en ik ben nu ook benieuwd hoe het in de Oekraïne is. Ik vind het leuk om de mensen te leren kennen en er voor ze te zijn.

IMG_0354[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 Hoi,
Ik ben Jos en ik ben 17 jaar. Ik heb dit jaar de HAVO afgerond en werk nu bij de praxis. In september ga ik solliciteren bij het korps mariniers. Ik ben nu voor de tweede keer mee. Praktisch bezig zijn en de gezelligheid is een mooie combi tijdens deze reis.

IMG_0358

 Hallo,
Ik ben Stef. Ik ben 17 jaar. Ik heb net de HAVO afgerond en ga na de vakantie naar de Agrarische Hogeschool in Dronten. Dit is mijn tweede keer dat ik meega. De gezelligheid, het avontuur en mensen helpen komt volop aan bod. Je leert meer van Jezus kennen.

IMG_0355

 Hoi,
Ik ben Jelmer en ik ben 19 jaar oud. Ik zit nu in het tweede jaar van MST(scheikunde). Ik ga voor de eerste keer mee met de jongerenreis en heb er veel zin in. Ik ga mee omdat ik eigenlijk de wereld wil verkennen en wil verbeteren. Dit kan al doormiddel van kleine dingen. Daarom probeer ik dat te combineren met de jongerenreis.

IMG_0357

Hallo allemaal,
Mijn naam is Simon Stadler, 19 jaar, ik kom uit Goes en ik studeer bedrijfseconomie. Na twee keer mee te zijn geweest, heb ik besloten een derde keer mee te gaan. Niet alleen omdat het erg gezellig en spannend is, maar ook omdat de mensen daar onze hulp goed kunnen gebruiken.

Foto